Åda Wild Boar All-in. Typ 2 timmar och 40 min med typ 700 höjdmeter på dryga 19 tuffa kilometer.

Idag så körde jag ett långpass med massa andra tnt:are på Åda Wild Boar banorna som går i skogarna i Trosa. Åda Wild Boar All-in. Typ 2 timmar och 40 min med typ 700 höjdmeter på dryga 19 tuffa kilometer. Vi började med den tuffaste banan på 12 kilometer innan den lite lättare 5 kilometer och till sist den lättaste och kortaste 2 kilometers banan men den blev ju jobbig efter 17 kilometer som man hade i benen innan. Efter det så avslutade vi med att grilla korv 😀 lagom trött nu i hela kroppen efter dagens bravader. Såg tyvärr inga vildsvin 🐗 denna gång heller. Mycket tuffa backar både upp och ned och hel del tekniska partier. Sen en och annat kärr också så tur jag körde med sealskin strumpor så jag slapp bli blöt. Riktigt kul var det.