2 x Sotarblixtleden idag vid Jössestugan, Arvika. Dryga 2,5 timmars löpning med 650 höjdmeter. 

Blev 2 varv på Sotarblixtleden idag som utgick från Jössestugan i Arvika. En riktigt trevlig men tuff runda och ganska teknisk mellanåt. Det började typ med mer eller mindre uppför i typ 3 km och sen typ upp å ner hela tiden så inte mycket vila, mot slutet va det en hel del nedför men då väldigt tekniskt å brant på sina ställen så ingen vila då heller. Var även en rejäl backe med 3 km kvar som knappt gick springa uppför 😛 blev ungefär 22 tuffa kilometrar och drygt 650 höjdmeter. Nu blir det vilodag imorgon sen kör jag orientering i iaf 2 dagar etapp 3 och 4 sen får vi se vad jag väljer. På eftermiddagen åkte vi till Kil och gick ned i kilsravinerna och fika vid sjön fryken men ångbåten va inte inne tyvärr. 

http://www.visitarvika.se/sv/gora/sotar-blixt-leden-27256