Tävlat: O-Ringen Etapp 4, Challenge H10

O-Ringen E4
Samma område som igår fast i en annan del av skogen. Det va masstart på programmet idag och vi började med att springa typ halvvägs uppför slalombacken på vägen till andra kontrollen så riktigt tung början dock inte lika tuff stigning som igår men ändå 86 höjdmeter men på ca 700 meter. Den jobbigaste sträckan va långsträckan på typ 2 km och med 122 höjdmeters klättring med branter mitt i. Va återigen riktigt varmt idag tom någon grad varmare än igår med typ 25 grader å inte ett moln så det blev riktig varmt under rundan. Vi hade hela 20 kontroller idag och en del snitslade stigar där det inte fanns nåt annat att gå på. Gick lite snabbare idag trots allt men inte så konstigt när vi blir så många som springer efter varandra hela vägen. Hade en riktigt bra spurt å kom ned mot 3:30/km tempo in mot målet. Bara sista dagen kvar nu och i det området har jag redan sprungit då Salomon trail tour gick där och kan säga att det är iaf inte platt 😉
Resultat: O-Ringen Etapp 4 CH10, 78.20 min, plats 23 av 44
Totalt: 11.09 km @ 78:19 min, 7:04/km