Passat och Avalanche meck idag

Vi meckade först med min passat där målet var hitta uttaget för motorvärmaren. Det gjorde vi snabbt när bilen stod på lyften så kunde vi se den ligga bakom ledrampen. Antagligen så lade den som monterade rampen det uttaget åt sidan istället för montera tillbaka det. Vi hittade ett bra ställe i fronten bredvid ledrampen så blev riktigt bra. Passade även på skruva fast min kupévärmare så nu ska jag inte behöva starta med kall kupé längre 😁

Efter det så började vi kika på bromsarna på Hasses Chevrolet Avalanche, stooir bil som tog upp typ hela garaget. Först fick vi problem med ena hjulbulten som satt jävligt hårt och blev rund så det fick bli kapa bort den så det tog sin tid. Sen försökte vi lufta bromsarna men det gick bara på vänster fram som är enda bromsen som fungerar. Troligen fel på bromsfördelaren eller ABS enheten så vi får prova byta det nästa gång.