Uselt EDB… kan inte rekommendera någon att jobba där…

Bara för man sagt upp sig så får man inte vara med i lönerevisionen 2007… Dom anser inte man e värd något för dom ser en svikare för man sagt upp sig… E det tacken efter 11,5 års slit å allt man ställt upp för denna firma… Det handlar inte om många ören men det är principen… Lönen man ska få är för allt arbete man lagt ned under 2007 så det ska inte ha me saken att man sagt upp sig under 2008… Tror dom i sin vildaste fantasi att man kommer rekommendera EDB till någon annan… Dom får skylla sig själva när dom ser på en som svikare och vägrar lyssna på en… Tydligen tror dom man inte ville edb´s bästa sista tiden på bygget trots man jobbat här så himla länge… Snacka om att bli nervärderad å inte känna sig behövd länge… Jaja nu ska jag inte göra ett handtag resten av tiden på edb… Hade tänkt göra ett fint avslut på tiden på EDB men det har dom totalt förstört nu… Det är deras förlust inte min… Trist man blir behandlad så, bara för inte edb trodde man skulle säga upp sig å byta jobb…